Kamers

Prijzen logies en ontbijt

Prijzen arrangementen

 


11 Standaard tweepersoons kamer met douche en toilet

Deze eenvoudige maar comfortabele 2-persoons kamer beschikt over een eigen douche en toilet. Deze kamer heeft geen eigen balkon, maar indien gewenst kunt u wel gebruik maken van een gezamenlijk balkonterras op de eerste verdieping. Daarnaast is er op deze kamer een kleine zithoek aanwezig. De kamer is voorzien van een TV en beschikt over gratis WiFi. Uiteraard liggen er bij aankomst handdoeken en doucheartikelen voor u klaar. Graag verwennen wij u in de ochtend met een heerlijk luxe Limburgs ontbijt. Verder bieden wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart aan, waarbij de keuken doorlopend van 12.00 tot 20.00u open is. 


6 Kamer met gedeelde douche/toilet

Deze eenvoudige 2-persoons kamer beschikt over een eigen wasbak. De kamer heeft geen eigen balkon, maar indien gewenst kunt u wel gebruik maken van een gezamenlijk balkonterras op de eerste verdieping. In de gang bevindt zich een gedeelde douche en toilet. Daarnaast is er op deze kamer een kleine zithoek aanwezig. De kamer beschikt over TV en gratis WiFi. Uiteraard liggen er bij aankomst handdoeken en doucheartikelen voor u klaar. Onze 6 kamers met gedeelde douche/toilet zijn gezamenlijk uitermate geschikt voor wandel- of fietsgroepen. Graag verwennen wij u in de ochtend met een heerlijk luxe Limburgs ontbijt. Verder bieden wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart aan, waarbij de keuken doorlopend van 12.00 tot 20.00u open is.


1 Appartement

Deze ruim opgezet appartement op de 2e etage beschikt over een heel ruime slaapkamer met 3 boxsprings, badkamer en ruime woonkamer met 2 slaapbanken en een open keuken. Verder beschikt de woonkamer nog over een salontafel met stoelen en een zithoek met tv. In het appartement is de gratis WiFi ook goed bereikbaar. Uiteraard liggen er bij aankomst handdoeken en doucheartikelen voor u klaar. U hoeft geen eigen linnen mee te nemen.Graag verwennen wij u in de ochtend met een heerlijk luxe Limburgs ontbijt. Verder bieden wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart aan, waarbij de keuken doorlopend van 12.00 tot 20.00u open is.